Particulier

Sta je op het punt iets te vieren? Ons team adviseert je graag om dit bijzondere moment onvergetelijk te maken. 

Particuliere catering

Sta je op het punt iets te vieren? Wat de gelegenheid ook is, wij weten wat nodig is om jouw gelegenheid tot een succes te maken. 

We adviseren je en bespreken vooraf goed alle wensen door om de culinaire invulling perfect te laten aansluiten bij jouw evenement. Daarna gaan wij doordacht plannen, regelen, koken en rennen. Met veel plezier en trots. Want ons vak vinden we gewoon heel erg leuk!

Dus voor een tuinfeest met barbecue, je verjaardag met een luxe borrelhappen, een dynamische of luxe diner tot spetterende feest met bites. We beloven je stellig: “We cater compliments!”

Sfeerimpressie

We work with experts

We cater compliments! Omdat we vooraf weten hoe jij wilt dat gasten later op jouw event terugkijken. Met die wens én onze ervaring cateren wij maximaal betrokken, altijd bevlogen en goed doordacht. Dat is de kwaliteit waarop we beoordeeld willen worden. Dat is FoodFavors!

We prefer suppliers Onze focus is catering op zakelijke events. Toch krijgen we elke dag vragen die verder gaan dan ‘catering’. Van “weet je nog een goede lokatie?” tot aan “hebben jullie mensen voor.

Events

Bekijk hieronder projecten waar we trots op zijn

Onze complimenten

Benieuwd wat anderen van FoodFavors vinden?

Ready for compliments

Ben je klaar om van jouw evenement een onvergetelijk feest te maken? Neem nu direct contact met ons op en laten we aan de slag.