Catering Nieuwegein

FoodFavors is catering op evenementen die zorgt voor complimenten. Dit doen we op iedere gewenste locatie. Ontdek onze catering Nieuwegein.

Catering Nieuwegein

Als preferred partner van prachtige locaties in Nieuwegein, serveren wij culinaire complimenten die perfect aansluiten bij de unieke sfeer van deze bijzondere plekken. Heb je een eigen locatie tot je beschikking? Geen probleem. Wij weten wat nodig is om van jouw evenement een succes te maken. 

Nieuwegein kent geweldige streekproducten. We werken samen met lokale ondernemers waarmee we de lekkerste smaken uit de regio aan jouw gasten serveren met onze catering.

Catering Nieuwegein

Wat onze partners over ons zeggen

Christa VerbuntDE KOM
Lees verder
"Niet alleen weet FoodFavors telkens weer op stijlvolle wijze te verrassen met hun smaakvolle en verfijnde gerechten, maar ook verloopt het contact en de samenwerking in de aanloop naar een evenement altijd uitstekend. Voor ons is het de ideale partner om mee samen te werken.”
Linda van Haren
Linda van HarenCitySense Utrecht
Lees verder
"FoodFavors is de absolute winnaar geworden in onze zoektocht naar een nieuwe culinaire partner. Persoonlijke aanpak, creatieve en op maat gemaakte concepten van hoge kwaliteit en servicegericht meedenken is wat ze beloven en zeker ook waarmaken."
Lara Voskamp
Lara VoskampInnStyle
Lees verder
"Voor verrassende, smaakvolle foodconcepten met een twist is FoodFavors de aangewezen partner. Zowel in de voorbereiding als tijdens het evenement een professionele aanpak die ervoor zorgt dat wij met veel vertrouwen het evenement voor onze opdrachtgevers kunnen verzorgen."

Cases

Catering Nieuwegein

Het Atelierdiner

Dineren in de grootste woonkamer van Nederland. Laat je verrassen door het moderne en lichte atrium van de Woonindustrie omgeven door inspirerende stijlstudio’s van bekende interieurmerken. In deze eigentijdse ambiance ontvangen wij jouw gasten voor een kleurrijke en culinaire beleving.

Kasteel Rijnhuizen

Opening Kasteel Rijnhuizen

Kasteel Rijnhuizen opende haar kasteeldeuren tijdens een feestelijke opening op het landgoed. Met een culinaire route door de tuin lieten we de gasten kennismaken met de locatie en de nieuwste smaken uit onze keuken. Wij sturen je gasten naar huis met een unieke beleving. 

DE KOM

Het Showdiner

Ben je op zoek naar de perfecte locatie om je zakelijke relaties in de schijnwerpers te zetten? Zoek niet verder! Nodig je gasten uit voor een magisch diner op het podium van theater DE KOM. In een adembenemend decor met professionele belichting genieten zij van een 3- of 4-gangen diner.

Kasteel Rijnhuizen

Monumentaal kasteel in hartje Nederland

Kasteel Rijnhuizen is centraal gelegen en biedt boordevol mogelijkheden, zowel binnen als in de buitenlucht. Met maar liefst 5 hectare aan groene weelde, omringd door historie en water. Naast het kasteel zijn er twee modern ingerichte koetshuizen, een historisch theehuis en een monumentale tuinschuur.

Kasteel Rijnhuizen
We cater compliments

De Woonindustrie

Thuis in iedere ontmoeting

Op de locatie van de Woonindustrie kom je terecht in de grootste woonkamer van Nederland. Een bijzondere plek in Nieuwegein vol met inspiratie en sfeer. Op deze stijlvolle evenementenlocatie zijn de mogelijkheden oneindig en voelt iedere gast zich meteen thuis. De inrichting en indeling van jouw evenement kun je met een gerust hart aan de Woonindustrie overlaten.

DE KOM

Modern en opvallend

DE KOM, stadstheater en kunstencentrum in Nieuwegein, is een ware eyecatcher. Het opvallende moderne gebouw biedt eindeloze mogelijkheden voor het organiseren van zakelijke evenementen. Vergaderingen, trainingen, congressen, personeelsfeesten en productpresentaties: het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

DE KOM
Zomeractie

Zomerborrel bij jou op locatie

Trakteer je team op een onvergetelijk zomergevoel! Voor slechts €19,50* per persoon verzorgen wij een uitgebreide borrel op jouw locatie. Kies de datum en tijd, en wij regelen de rest! Wij leveren, maken de borrelplank op, en halen de vieze vaat weer op. Wanneer mogen we bij je langskomen?