Catering Utrecht

FoodFavors is catering op evenementen die zorgt voor complimenten. Dit doen we op iedere gewenste locatie. Ontdek onze catering Utrecht.

Catering Utrecht

Als preferred partner van prachtige locaties in Utrecht, serveren wij culinaire complimenten die perfect aansluiten bij de unieke sfeer van deze bijzondere plekken. Heb je een eigen locatie tot je beschikking? Geen probleem. Wij weten wat nodig is om van jouw evenement een succes te maken. 

Utrecht kent geweldige streekproducten. We werken samen met lokale ondernemers waarmee we de lekkerste smaken uit de regio aan jouw gasten serveren met onze catering. 

Catering Utrecht

Wat onze partners over ons zeggen

Linda van Haren
Linda van HarenCitySense Utrecht
Lees verder
"FoodFavors is de absolute winnaar geworden in onze zoektocht naar een nieuwe culinaire partner. Persoonlijke aanpak, creatieve en op maat gemaakte concepten van hoge kwaliteit en servicegericht meedenken is wat ze beloven en zeker ook waarmaken."
Lara Voskamp
Lara VoskampInnStyle
Lees verder
"Voor verrassende, smaakvolle foodconcepten met een twist is FoodFavors de aangewezen partner. Zowel in de voorbereiding als tijdens het evenement een professionele aanpak die ervoor zorgt dat wij met veel vertrouwen het evenement voor onze opdrachtgevers kunnen verzorgen."
Yvette van ’t Zand
Yvette van ’t ZandDomtoren
Lees verder
"Of je nu een diner of feestavond organiseert, er is altijd supervriendelijk personeel, lekker eten én een fantastische aankleding. Daar komt bij dat de samenwerking in de afstemming altijd vlekkeloos verloopt en we elkaar moeiteloos weten te vinden."

Cases

Catering Utrecht

Utrecht Diner

Als lid en sponsor van het Utrecht Diner mochten wij wederom een feestelijk diner verzorgen voor Stichting Vrienden Museum Speelklok. Een spectaculaire sponsoravond waar heerlijk werd gegeten, geboden op de veilingstukken en gedanst tijdens het optreden van Romy Monteiro.

Domtoren

Stadshuwelijk Johan & Evelyne

Twee bijzondere Utrechtse locaties vol verrassingen en historische elementen. Zo leent de tuin van het Centraal Museum zich prachtig voor de ceremonie en borrel. En dan om 10 minuten lopen verras je de gasten met een verborgen parel: dineren en feesten in de kapel van de Domtoren. 

Catering Utrecht

Bloesemtuin van het Museum

Wanneer de bloesem in de Museumtuin van Centraal Museum bloeit, is de tuin op zijn mooist. Een geweldige plek voor een sprookjesachtige ceremonie, een diner met de smaken van het seizoen of om het voorjaar te vieren met je relaties en collega’s. 

Museum Speelklok

Dat klinkt als muziek in de oren

Museum Speelklok behoort tot één van de mooiste locaties in Utrecht. Gevestigd in de Middeleeuwse Buurkerk in het centrum van Utrecht word je omgeven door een prachtige collectie van zelfspelende muziekinstrumenten. Dineren in de glazen Transeptzaal op hoogte tussen de gewelven, borrelen of feesten in het eeuwenoude Middenschip of het gehele museum exclusief voor jullie huwelijk of evenement. Bovendien wordt de avond uniek met de muzikale privétour.

Museum Speelklok
CitySense Utrecht

CitySense

Verborgen parel in het centrum van Utrecht

CitySense is gevestigd in het voormalige Jacobi Theater aan de St. Jacobsstraat in Utrecht. Een ondergrondse parel waar het doel van jouw evenement centraal staat. Of het nu gaat om een personeelsfeest, productpresentatie, seated dinner of zakelijke feestavond. Met hun gloednieuwe concept FOCUS AAN . UIT creëren zij een omgeving waar momenten van ontspanning en focus in balans zijn.

Leeuwenbergh

Unieke historie in een nieuw jasje

Leeuwenbergh is een charmant rijksmonument uit 1567 in het historische centrum van Utrecht. Na een grote renovatie naar ontwerp van Studio Merkx is Leeuwenbergh een volledige metamorfose ondergaan. Deze locatie beschikt over revolutionaire, innovatieve technologische faciliteiten in een karakteristieke monumentale setting. Perfect voor allerlei evenementen zoals conferenties, corporate evenementen en huwelijken. 

Leeuwenbergh
Catering Utrecht

Centraal Museum

Veelzijdig met binnentuin

Een totaalbeleving voor Utrechtse kunst en cultuur, van de stadsgeschiedenis tot moderne kunst en van Dick Bruna’s nijntje tot de mode van Jan Taminiau. Het Centraal Museum is gevestigd in het middeleeuws Agnietenklooster in het hart van Utrecht en heeft talloze mogelijkheden voor evenementen, te combineren met een rondleiding door het museum of een aankomst per boot. a je voor de unieke binnentuin, de prachtige Nicolaïkerk, of de moderne tuinzalen voor meetings en evenementen?

Domtoren

Historische kapel in hartje Utrecht

Dineren, borrelen of trouwen op hoog niveau. Unieker dan jouw evenement in de Domtoren organiseren, kan haast niet. Op elf meter hoogte in de Domtoren ligt de monumentale Michaëlskapel, ooit de privékapel van de bisschop van Utrecht, nu toegankelijk voor zakelijke en particuliere evenementen. De gotische gewelven en kleurige glas in loodramen geven de ruimte zijn unieke sfeer. Combineer je evenement met een exclusieve privérondleiding of fotoshoot op de Domtoren.

Catering Utrecht
InnStyle

InnStyle

Dé locatie voor zakelijke evenementen

Een verborgen en verrassende plek aan de rand van de Maarsseveense Plassen! Op steenworp afstand van Utrecht, goed bereikbaar en volop gratis parkeergelegenheid. Ruim 17 zalen geschikt voor congressen en evenementen en met de plassen als achtertuin ook geweldig voor een bedrijfsuitje, feest of productpresentatie.  Alle denkbare events kunnen plaatsvinden bij InnStyle.

Zomerborrel bij jou op locatie

Trakteer je team op een onvergetelijk zomergevoel! Voor slechts €19,50* per persoon verzorgen wij een uitgebreide borrel op jouw locatie. Kies de datum en tijd, en wij regelen de rest! Wij leveren, maken de borrelplank op, en halen de vieze vaat weer op. Wanneer mogen we bij je langskomen?