Catering Apeldoorn

FoodFavors is catering op evenementen die zorgt voor complimenten. Dit doen we op iedere gewenste locatie. Ontdek onze catering Apeldoorn.

Catering Apeldoorn

Als preferred partner van prachtige locaties in Apeldoorn, serveren wij culinaire complimenten die perfect aansluiten bij de unieke sfeer van deze bijzondere plekken. Heb je een eigen locatie tot je beschikking? Geen probleem. Wij weten wat nodig is om van jouw evenement een succes te maken. 

Apeldoorn kent geweldige streekproducten. We werken samen met lokale ondernemers waarmee we de lekkerste smaken uit de regio aan jouw gasten serveren met onze catering.

Catering Apeldoorn

Wat onze partners over ons zeggen

Christa VerbuntDE KOM
Lees verder
"Niet alleen weet FoodFavors telkens weer op stijlvolle wijze te verrassen met hun smaakvolle en verfijnde gerechten, maar ook verloopt het contact en de samenwerking in de aanloop naar een evenement altijd uitstekend. Voor ons is het de ideale partner om mee samen te werken.”
Linda van Haren
Linda van HarenCitySense Utrecht
Lees verder
"FoodFavors is de absolute winnaar geworden in onze zoektocht naar een nieuwe culinaire partner. Persoonlijke aanpak, creatieve en op maat gemaakte concepten van hoge kwaliteit en servicegericht meedenken is wat ze beloven en zeker ook waarmaken."
Lara Voskamp
Lara VoskampInnStyle
Lees verder
"Voor verrassende, smaakvolle foodconcepten met een twist is FoodFavors de aangewezen partner. Zowel in de voorbereiding als tijdens het evenement een professionele aanpak die ervoor zorgt dat wij met veel vertrouwen het evenement voor onze opdrachtgevers kunnen verzorgen."

Cases

Catering Apeldoorn

Nieuwjaarsfeest

Luid het nieuwe jaar in met een knalfeest bij de Zwitsalhal in Apeldoorn. De grote ruimtes van de Zwitsalhal bieden niet alleen een grote dansvloer maar zijn ook geschikt voor een streetfood diner. Verschillende wereldse gerechten live bereid vanuit onze foodstations. 

Relatie event

Relatie event Get a Live

Tijdens Get a Live inspireerden we 200 eventprofessionals met 5 innovaties uit de branche. De thema’s ‘innovatie’ en ‘diversiteit’ kwamen terug in styling, smaak en techniek. Samen met onze partners Taets Art & Event Park, VRF en Van der Maarel Eventstyling maakten we er een groots spektakel van. 

DE KOM

Het Showdiner

Ben je op zoek naar de perfecte locatie om je zakelijke relaties in de schijnwerpers te zetten? Zoek niet verder! Nodig je gasten uit voor een magisch diner op het podium van theater DE KOM. In een adembenemend decor met professionele belichting genieten zij van een 3- of 4-gangen diner.

De Zwitsalhal

Creatief en industrieel

Groot of klein, de ruimtes van de Zwitsalhal bieden oneindig veel mogelijkheden. Van zakelijke bijeenkomsten en congressen tot personeelsfeesten en festivals. De industriële elementen van de oude fabriek zorgen voor een unieke look & feel. Elke ruimte kent z’n eigen charme en kan omgebouwd worden naar ieder type evenement.

De Zwitsalhal
Zomeractie

Zomerborrel bij jou op locatie

Trakteer je team op een onvergetelijk zomergevoel! Voor slechts €19,50* per persoon verzorgen wij een uitgebreide borrel op jouw locatie. Kies de datum en tijd, en wij regelen de rest! Wij leveren, maken de borrelplank op, en halen de vieze vaat weer op. Wanneer mogen we bij je langskomen?