Over ons

Onze passie voor catering zie je terug in de manier hoe we presenteren en serveren. We vliegen voor onze opdrachtgevers en het liefst overtreffen we je verwachting. Dat is FoodFavors. 

"We cater compliments! Omdat we vooraf weten hoe jij wilt dat gasten later op jouw event terugkijken. "

Jan Joost Luitse

– Algemeen directeur

We willen perfect aansluiten op jouw event. Sterker, wij cateren alleen als we erop vertrouwen dat het straks complimenten oplevert. Weten we dat niet, dan cateren we – nog – niet. Het moet gewoon heel goed kloppen. De ene keer is dat creatief, de andere keer heel duurzaam en een andere keer gewoon verdomd lekker. Maar altijd van hoge kwaliteit. Wat dat betreft zie ik ons als een generalist. Als in dat we juist ver boven gemiddeld zijn, maar niet enkel op één competentie.

Food Favors

Leonie Schrijen

Salesmanager
Food Favors

Boris Kause

Keukenmanager
Food Favors

Taco van den Berg

Chefkok
Food Favors

Daniel Noyes

Eventmanager
Food Favors

Leon Veltman

Sous chef
Food Favors

Suzan Berculo

Accountmanager
Food Favors

Caroline Duns

Eventmanager
Food Favors

Marsha Vergunst

Marketing & Communicatie
Food Favors

Paul Hougardy

Chefkok
Food Favors

Thijs Peters

Accountmanager
Food Favors

Ruud Merks

Sous chef
Food Favors

Sander van der Meijden

Aandeelhouder & Foodconcept

Ben jij onze toekomstige collega?

Zin om van iedere werkdag een feest te maken? En heb je ervaring in de catering of evenementen? Dan zijn we benieuwd naar jou en ontvangen we graag je motivatie. 

Onze werkwijze

FoodFavors is een professionele en creatieve cateraar die zorgt voor complimenten. Het liefst overtreffen we de verwachting en daarop mag je ons gerust uitdagen en afrekenen. We zijn jouw bevlogen culinaire partner op zakelijke evenementen, huwelijken en private evenementen.

Onze salesadviseurs zijn benieuwd naar je. We willen weten en voelen wat je verwachting is van onze catering en jouw event. En we inspireren je met wat er nog meer mogelijk is. Zo komen wij tot catering waar je vooraf gerust op bent.

Daarna gaan wij doordacht  plannen, regelen, koken en  rennen. Met veel plezier en trots. Want ons vak vinden we gewoon heel erg leuk!

Het resultaat is dan dat we stellig kunnen beloven: ’We cater compliments!’.

Zomeractie

Zomerborrel bij jou op locatie

Trakteer je team op een onvergetelijk zomergevoel! Voor slechts €19,50* per persoon verzorgen wij een uitgebreide borrel op jouw locatie. Kies de datum en tijd, en wij regelen de rest! Wij leveren, maken de borrelplank op, en halen de vieze vaat weer op. Wanneer mogen we bij je langskomen?