Catering Amsterdam

FoodFavors is catering op evenementen die zorgt voor complimenten. Dit doen we op iedere gewenste locatie. Ontdek onze catering Amsterdam.

Catering Amsterdam

Als preferred partner van prachtige locaties in Amsterdam, serveren wij culinaire complimenten die perfect aansluiten bij de unieke sfeer van deze bijzondere plekken. Heb je een eigen locatie tot je beschikking? Geen probleem. Wij weten wat nodig is om van jouw evenement een succes te maken. 

Amsterdam kent geweldige streekproducten. We werken samen met lokale ondernemers waarmee we de lekkerste smaken uit de regio aan jouw gasten serveren met onze catering.

Catering Amsterdam

Wat onze partners over ons zeggen

Linda van Haren
Linda van HarenCitySense Utrecht
Lees verder
"FoodFavors is de absolute winnaar geworden in onze zoektocht naar een nieuwe culinaire partner. Persoonlijke aanpak, creatieve en op maat gemaakte concepten van hoge kwaliteit en servicegericht meedenken is wat ze beloven en zeker ook waarmaken."
Lara Voskamp
Lara VoskampInnStyle
Lees verder
"Voor verrassende, smaakvolle foodconcepten met een twist is FoodFavors de aangewezen partner. Zowel in de voorbereiding als tijdens het evenement een professionele aanpak die ervoor zorgt dat wij met veel vertrouwen het evenement voor onze opdrachtgevers kunnen verzorgen."
Esther Sterling
Esther SterlingTaets Art & Event Park
Lees verder
"FoodFavors is preferred catering partner Taets Art and Event Park. De persoonlijke benadering van FoodFavors zorgt voor unieke culinaire ervaringen waar uitmuntende service en aandacht voor detail hoog in het vaandel staan."

Cases

Catering Amsterdam

Amsterdam City Swim

Zwemmen in de Amsterdamse grachten voor onderzoek naar spierziekte ALS. De Amsterdam City Swim is een jaarlijks zwemevent waarbij deelnemers samen een duik nemen in de Amsterdamse grachten voor het goede doel. 

Mirofest

Mirofest

Softwarebedrijf Miro organiseerde het 2-daagse Mirofest voor al haar medewerkers. Het thema Fusion is door ons team maximaal en creatief benut. Van ingrediënten, food titels tot de branding van de foodbarren.

Catering Amsterdam

Geospatial

Al twee jaar op rij mogen wij de catering verzorgen voor het internationale congres Geospatial World Forum. Dit 4-daagse congres met 1200 gasten vindt plaats op de geweldig veelzijdige venue van onze partner Taets Art and Event Park.

Taets Art & Event park

Taets Art & Event park in Amsterdam is een spectaculair industrieel erfgoed aan het water.

Met 20.000 m² binnen en buiten ruimte biedt het verschillende karakteristieke gebouwen en vele sfeervolle zalen. Er zijn ruim 1000 gratis parkeerplaatsen en is super goed bereikbaar met de pont vanaf Amsterdam CS. Een leuke trip zo vlak voor je event.

Taets Art & Event Park

Koninklijk Instituut voor de Tropen

Monumentaal gebouw aan het Oosterpark in Amsterdam

Het KIT biedt een tal aan mogelijkheden voor het organiseren van diverse evenementen. Elke ruimte kent zijn koninklijke charme en kan omgetoverd worden naar elke gewenste sfeer. Vergaderingen, trainingen, congressen, personeelsfeesten of koninklijk dineren: het behoort allemaal tot de mogelijkheden. 

Zomeractie

Zomerborrel bij jou op locatie

Trakteer je team op een onvergetelijk zomergevoel! Voor slechts €19,50* per persoon verzorgen wij een uitgebreide borrel op jouw locatie. Kies de datum en tijd, en wij regelen de rest! Wij leveren, maken de borrelplank op, en halen de vieze vaat weer op. Wanneer mogen we bij je langskomen?