Koninklijk Instituut voor de Tropen

Koninklijk Instituut voor de Tropen is hip en historisch. Wat dacht je van een koninklijk diner in de Marmeren hal?

Over het KIT

Het Koninklijk Instituut voor de Tropen (KIT) is een monumentaal gebouw aan het Oosterpark in Amsterdam en biedt een tal aan mogelijkheden voor het organiseren van diverse evenementen. Elke ruimte kent zijn koninklijke charme en kan omgetoverd worden naar elke gewenste sfeer. Vergaderingen, trainingen, congressen, personeelsfeesten of koninklijk dineren: het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Ontvang en verwonder je gasten in de indrukwekkende Marmeren Hal, organiseer een barbecue in de sprookjesachtige binnentuin of sluit je avond feestelijk af in het moderne café de Tropen. Wij denken graag met je mee.

Het mooiste aan het organiseren van evenementen bij het KIT is dat je bijdraagt aan een duurzame toekomst. De winst van de evenementen wordt namelijk gebruikt voor kennisprojecten op gebied van gezondheidszorg, voedselzekerheid en gendergelijkheid. Een evenement met impact!

Voor boekingen of meer informatie bel 030 3035460 of vul het onderstaande contactformulier in.

Koninklijk Instituut voor de Tropen

Sfeerimpressie

Interesse in deze locatie?

Naam(Vereist)
Zomeractie

Zomerborrel bij jou op locatie

Trakteer je team op een onvergetelijk zomergevoel! Voor slechts €19,50* per persoon verzorgen wij een uitgebreide borrel op jouw locatie. Kies de datum en tijd, en wij regelen de rest! Wij leveren, maken de borrelplank op, en halen de vieze vaat weer op. Wanneer mogen we bij je langskomen?