De Woonindustrie

De Woonindustrie biedt sfeer, inspiratie én eventspecialisme onder één dak.

Over De Woonindustrie

Op de locatie van de Woonindustrie kom je terecht in de grootste woonkamer van Nederland. Een bijzondere plek in Nieuwegein vol met inspiratie en sfeer. Op deze stijlvolle evenementenlocatie zijn de mogelijkheden oneindig en voelt iedere gast zich meteen thuis. De inrichting en indeling van jouw evenement kun je met een gerust hart aan de Woonindustrie overlaten.

Bij binnenkomst wordt je overdonderd door het indrukwekkende Atelier. De open indeling en de grote hoeveelheid daglicht biedt een unieke sfeer. Daarnaast heeft de Woonindustrie 10 subzalen die allen geschikt zijn voor diverse type evenementen. Elke subzaal heeft een eigen thema. Wil je een industriële look and feel? Ga dan naar de Steigerkamer. Wil je een frisse blik? Dan past de groene Applebee beter bij jouw event.

Samen hebben we een uniek culinaire beleving gelanceerd: Het Atelierdiner. Een uitgebreid diner in het inspirerende atrium van de Woonindustrie, volledig afgestemd op jouw wensen.

Voor boekingen of meer informatie bel 030 3035460 of vul het onderstaande contactformulier in.

De Woonindustrie

Sfeerimpressie

Interesse in deze locatie?

Naam(Vereist)
Zomeractie

Zomerborrel bij jou op locatie

Trakteer je team op een onvergetelijk zomergevoel! Voor slechts €19,50* per persoon verzorgen wij een uitgebreide borrel op jouw locatie. Kies de datum en tijd, en wij regelen de rest! Wij leveren, maken de borrelplank op, en halen de vieze vaat weer op. Wanneer mogen we bij je langskomen?