Taets Art & Event park

Taets Art & Event Park is een industrieel erfgoed in Zaandaam. Geschikt voor grote en kleine events.

Over Taets Art & Event park

Taets Art & Event park in Amsterdam is een spectaculair industrieel erfgoed aan het water. Met 20.000 m² binnen en buiten ruimte biedt het verschillende karakteristieke gebouwen en vele sfeervolle zalen. Er zijn ruim 1000 gratis parkeerplaatsen en is super goed bereikbaar met de pont vanaf Amsterdam CS. Een leuke trip zo vlak voor je event.

Van internationale vakbeurs, een brandevent, een congres, een vergadering, een groots en meeslepend feest, een chique sit-down diner onder de sterren, een foodtruck festival, een barbecue in de tuin, een intiem diner op het water; het heeft alles en niets is onmogelijk.

 

Nieuwsgierig naar wat de Taets allemaal te bieden heeft? Bel 030 3035460 of vul het onderstaande contactformulier in. dan nemen we contact met je op.

 
Taets Art & Event Park

Sfeerimpressie

Interesse in deze locatie?

Naam(Vereist)
Zomeractie

Zomerborrel bij jou op locatie

Trakteer je team op een onvergetelijk zomergevoel! Voor slechts €19,50* per persoon verzorgen wij een uitgebreide borrel op jouw locatie. Kies de datum en tijd, en wij regelen de rest! Wij leveren, maken de borrelplank op, en halen de vieze vaat weer op. Wanneer mogen we bij je langskomen?