Bruiloft catering

We cater (with) love! Ons bevlogen team van adviseurs staat klaar om van jullie bruiloft een onvergetelijke dag te maken.

Bruiloft catering voor jullie grote dag

Gefeliciteerd met jullie verloving! Bij FoodFavors begrijpen we dat elke bruiloft uniek is en om persoonlijke aandacht vraagt. Wij luisteren naar jullie wensen en adviseren je graag om deze dag voor jullie en de gasten onvergetelijk te maken.

Onze bruiloft catering omvat alle bijzondere momenten op deze dag. Van ontvangst en proostmoment tot romantisch diner en feest. Onze chefs bedenken verse, culinaire gerechten met de smaken van het seizoen, maar passen deze met liefde naar smaak aan. Heb je ooit een heerlijk gerecht gegeten in Rome? Vertel het ons!

Stappenplan voor jullie bruiloft

Het organiseren van een bruiloft vergt een hoop tijd en aandacht. Je raakt gemakkelijk het overzicht kwijt, maar wilt wel controle houden op de planning. Met ons stappenplan nemen wij jullie stap voor stap mee zodat jullie met een gerust hart kunnen toeleven naar de grote dag.

Sfeerimpressie

Zorgeloos in het huwelijksbootje

Onze focus is bruiloft catering. Toch gaat het succes van een bruiloft verder dan catering. Zijn jullie nog op zoek naar een geschikte locatie? Hebben jullie een eigen locatie tot je beschikking en willen jullie een grote stretchtent in de tuin om sfeervol te trouwen? Of zijn jullie op zoek naar entertainment om de liefde tot in de vroege uurtjes te vieren? 

Wij koppelen je aan de juiste partner als het gaat om een locatie, styling, entertainment en techniek. Zo zorgen we ervoor dat het complete plaatje klopt en dat jullie met een gerust hart kunnen toeleven naar de grote dag.

We werken o.a. samen met Dames Draaien DoorVRFW3 Wijnen en Maessen Tentsupply.

Onze complimenten

Zij waren je voor.

Ready for compliments?

Ben je klaar om van jullie bruiloft een geweldige dag te maken? Neem direct contact met ons op, dan gaan we aan de slag.

Zomeractie

Zomerborrel bij jou op locatie

Trakteer je team op een onvergetelijk zomergevoel! Voor slechts €19,50* per persoon verzorgen wij een uitgebreide borrel op jouw locatie. Kies de datum en tijd, en wij regelen de rest! Wij leveren, maken de borrelplank op, en halen de vieze vaat weer op. Wanneer mogen we bij je langskomen?