Zakelijke catering

Wij snappen hoe onze catering bijdraagt aan het succes van jouw zakelijke evenement. Laat ons je adviseren om een onvergetelijke indruk achter te laten bij jouw gasten. 

Zakelijke catering voor elk evenement

We begrijpen de rol die onze zakelijke catering speelt in het succes van jouw evenement, en dat is precies waar onze focus ligt. 

Onze salesadviseurs zijn benieuwd naar je. We willen weten en voelen wat je verwachting is van onze zakelijke catering en jouw event. En we inspireren je met wat er nog meer mogelijk is. Zo komen wij tot zakelijke catering waar je vooraf gerust op bent en achteraf tevreden op terugkijkt. 

Daarin zijn we maximaal betrokken, altijd bevlogen en zorgvuldig doordacht in elke stap van het proces. Van het samenstellen van het menu tot het creëren van de juiste sfeer. 

Ontvang gratis ons 'Inspiratie Foodbook'

Benieuwd naar de culinaire mogelijkheden voor jouw event of ben je op zoek naar inspiratie? Laat je gegevens achter dan delen we graag ons Inspiratie Foodbook. Van gezonde kickstarters tot verfijnde diners, ons assortiment is er voor elk moment van de dag. Laat je inspireren en vertel ons wat bij jou in de smaak valt. Ons salesteam helpt je graag verder. 

Sfeerimpressie

We work with experts

Onze focus is catering op evenementen. Toch gaat het succes van een event verder dan catering. Wij koppelen je aan de juiste partner als het gaat om een locatie, styling, entertainment en techniek. Zo zorgen we ervoor dat je ook op die vlakken van het evenement succesvol bent. Zo werken we o.a. met Dames Draaien Door, VRF, W3 Wijnen en Maessen Tentsupply.

Of het nu gaat om bedrijfsdiners, personeelsfeesten, congressen of jubileumvieringen, wij staan voor je klaar om van ieder event een succes te maken. 

Zakelijke catering

Bekijk hieronder projecten waar we trots op zijn

Onze complimenten

Benieuwd wat anderen van FoodFavors vinden?

Ready for compliments

Ben je klaar om van jouw evenement een onvergetelijk feest te maken? Neem direct contact met ons op.

Zomeractie

Zomerborrel bij jou op locatie

Trakteer je team op een onvergetelijk zomergevoel! Voor slechts €19,50* per persoon verzorgen wij een uitgebreide borrel op jouw locatie. Kies de datum en tijd, en wij regelen de rest! Wij leveren, maken de borrelplank op, en halen de vieze vaat weer op. Wanneer mogen we bij je langskomen?