Particuliere catering

Sta je op het punt iets te vieren? Ons team adviseert je graag om dit bijzondere moment onvergetelijk te maken. 

Particuliere catering voor elke gelegenheid

Sta je op het punt iets te vieren? Wat de gelegenheid ook is, wij weten wat nodig is om jouw gelegenheid tot een succes te maken met onze particuliere catering. 

We adviseren je en bespreken vooraf goed alle wensen door om de catering perfect te laten aansluiten bij jouw evenement. Daarna gaan wij doordacht plannen, regelen, koken en rennen. Met veel plezier en trots. Want ons vak vinden we gewoon heel erg leuk!

Dus voor een tuinfeest met barbecue, je verjaardag met een luxe borrelhappen, een dynamische of luxe diner tot spetterende feest met bites. We beloven je stellig: “We cater compliments!”

Sfeerimpressie

We work with experts

Onze focus is catering op evenementen. Toch gaat het succes van een event verder dan particuliere catering. Wij koppelen je aan de juiste partner als het gaat om een locatie, styling, entertainment en techniek. Zo zorgen we ervoor dat je ook op die vlakken van het evenement succesvol bent. We werken o.a. samen met Dames Draaien DoorVRFW3 Wijnen en Maessen Tentsupply.

Of het nu gaat om een barbecue, jubileum, verjaardag of tuinfeest voor je vrienden en familie, ons team staat voor je klaar om er een succes van te maken. 

Particuliere catering

Bekijk hieronder projecten waar we trots op zijn

Onze complimenten

Benieuwd wat anderen van FoodFavors vinden?

Ready for compliments

Ben je klaar om van jouw evenement een onvergetelijk feest te maken? Neem nu direct contact met ons op en laten we aan de slag.

Zomerborrel bij jou op locatie

Trakteer je team op een onvergetelijk zomergevoel! Voor slechts €19,50* per persoon verzorgen wij een uitgebreide borrel op jouw locatie. Kies de datum en tijd, en wij regelen de rest! Wij leveren, maken de borrelplank op, en halen de vieze vaat weer op. Wanneer mogen we bij je langskomen?