Internationaal congres Deliver

Voor de derde keer op rij is FoodFavors de foodpartner van Deliver Events. Een tweedaags internationaal evenement met 1400 bezoekers per dag. Wij verzorgden de catering voor ieder moment van de dag, geheel vegetarisch.
Deliver

Deliver: 2-daags internationaal congres

Voor de derde keer op rij is FoodFavors de foodpartner van Deliver Events. Een spectaculair tweedaags internationaal evenement met 1400 bezoekers per dag. Dit jaar vond het plaats op de prachtige partnerlocatie Taets Art & Event Park, waar de industriële en veelzijdige ruimtes perfect waren voor dit bijzondere evenement.

Ons toegewijde keukenteam van twintig professionals zorgde ervoor dat de catering op elk moment van de dag perfect verzorgd was. Extra speciaal dit jaar was dat alle gerechten volledig vegetarisch moesten zijn. We hebben deze uitdaging met beide handen aangegrepen en innovatieve en smaakvolle creaties gepresenteerd.

Een van de hoogtepunten van onze culinaire bijdrage was de introductie van onze nieuwe brostei met geitenkaascrème en champignon duxelles. Dit gerecht werd met enthousiasme ontvangen door de gasten. Daarnaast serveerden we onze 0.0% meat hamburger, een smakelijk en duurzaam alternatief.

Tijdens de Deliver Award show, een van de meest prestigieuze momenten van het evenement, verzorgden we ons streetfood dinner concept in de industriële zalen van de Yada Yada. De setting was perfect, met een indrukwekkende belichting verzorgd door VRF en een stijlvolle aankleding door Van der Maarel EventStyling.

Het was een eer om deel uit te maken van Deliver Events en bij te dragen aan het succes van deze internationale bijeenkomst. We kijken al uit naar de volgende editie en de kans om opnieuw te schitteren als foodpartner. Tot volgend jaar!

Zomeractie

Zomerborrel bij jou op locatie

Trakteer je team op een onvergetelijk zomergevoel! Voor slechts €19,50* per persoon verzorgen wij een uitgebreide borrel op jouw locatie. Kies de datum en tijd, en wij regelen de rest! Wij leveren, maken de borrelplank op, en halen de vieze vaat weer op. Wanneer mogen we bij je langskomen?