Zomerfeest van Lead Healthcare

Lead Healthcare zet haar personeel letterlijk in het zonnetje tijdens het jaarlijkse zomerfeest. Wij hielpen hen met de organisatie en catering.
Zomerfeest Lead Healthcare

Zomerfeest bij Lead Healthcare

Meerdere keren per jaar zet Lead Healthcare haar personeel in het zonnetje met een personeelsfeest. Net voor de zomervakantie begint, komen alle collega’s samen voor een zomerfeest. De zon scheen uitbundig en de sfeer was niet minder stralend op deze prachtige dag. Het kantoor van Lead Healthcare staat in een geweldig bosrijke omgeving en beschikt over een grote tuin. Een perfecte setting voor een onvergetelijk zomerfeest.

Het zomerfeest was niet alleen voor onze collega’s, maar ook voor hun families. Een echte familiedag dus. Het terrein stond vol met activiteiten voor jong en oud. Zo konden de gasten zich uitleven op het springkussen, de derby paardenrace en een tal van buitenactiviteiten. De kleintjes waren in hun nopjes met de poffertjes- en ijsjeskraam, waar ze onbeperkt konden smullen van hun favoriete lekkernijen. Voor de oudere kinderen en volwassenen verzorgden wij onze streetfood items zoals de ceviche met passievrucht en de New York style hamburgers.

Facts

Zomeractie

Zomerborrel bij jou op locatie

Trakteer je team op een onvergetelijk zomergevoel! Voor slechts €19,50* per persoon verzorgen wij een uitgebreide borrel op jouw locatie. Kies de datum en tijd, en wij regelen de rest! Wij leveren, maken de borrelplank op, en halen de vieze vaat weer op. Wanneer mogen we bij je langskomen?