Netwerkborrel met luxe happen

Netwerken kan natuurlijk niet op lege maag. Wij verzorgden een uitgebreide netwerkborrel voor Carbon Network met onze nieuwste borrelhappen.
Netwerkborrel

Netwerkborrel voor businessclub Carbon Network

Carbon Network is dé businessclub voor ondernemers die willen verbinden, verrijken en vernieuwen. Onder de noemer CN Connects organiseren zij regelmatig evenementen op locatie bij verschillende ondernemers. Deze editie waren we te gast bij het indrukwekkende Experience Center van Welvaere in Nijkerk.

De middag begon met een inspirerende presentatie van eigenaar Chiel Kraai. Hij deelde het verhaal achter zijn snelgroeiende internationale onderneming, Welvaere. Chiel vertelde gepassioneerd over zijn reis van lokale start-up naar een wereldwijd merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige wellnessproducten, zoals hottubs en sauna’s. Zijn inzichten over groei, innovatie en ondernemerschap waren bijzonder waardevol voor de aanwezige ondernemers. Als aanvulling gaf Hesse van der Werk een boeiende sessie over gezonde bedrijfsgroei. 

Na de inspirerende sessies was het tijd voor ontspanning en netwerken. Er werd geborreld tussen de hottubs en sauna’s van Welvaere. Omdat netwerken niet kan op een lege maag, zorgden wij voor een uitgebreide borrel met onze nieuwste culinaire creaties. De gasten genoten van de verfijnde smaken van coquille van knolselderij, gerookte zalm met prosecco saus en Longhaas van dubbeldoelkoe.

Fotografie door Rachel Stone Productions.

Facts

Zomeractie

Zomerborrel bij jou op locatie

Trakteer je team op een onvergetelijk zomergevoel! Voor slechts €19,50* per persoon verzorgen wij een uitgebreide borrel op jouw locatie. Kies de datum en tijd, en wij regelen de rest! Wij leveren, maken de borrelplank op, en halen de vieze vaat weer op. Wanneer mogen we bij je langskomen?