Walking dinner voor jouw zakelijk event

Nieuwsgierig hoe een walking dinner jouw zakelijk event naar een hoger niveau tilt? Wij leggen het je uit.

Walking dinner: wat is het en waarom past dit het beste bij jouw event?

Walking dinner, ook wel een lopend buffet genoemd, zien we steeds vaker terugkomen bij bedrijven die een informeel diner organiseren voor hun relaties. Toch is er wat onduidelijkheid over deze term. Wat houdt zo’n walking dinner precies is en waarom zou je dit kiezen voor jouw event? Wij leggen het je uit.

Walk, talk & taste!
Wanneer je een ongedwongen setting wenst, dan adviseren wij altijd een walking dinner. Waarom? Een walking dinner is een catering concept waarbij de gasten verschillende gangen geserveerd krijgen in kleine, handzame porties. Zoals het woord al zegt, moedigt dit concept de gasten aan om al staand of lopend te dineren. Daarmee kunnen je gasten gemakkelijk wisselen van gesprekspartner en nieuwe connecties leggen. Ideaal als het doel van je event is om mensen met elkaar te verbinden, zoals bij een netwerkevent of congres. Na afloop van de dag, kunnen je gasten onder het genot van culinaire gerechten napraten over de inhoud.

3 redenen waarom je kiest voor een walking dinner
Flexibel
In tegenstelling tot een zittend diner met tafels en stoelen, biedt een walking dinner flexibiliteit wat betreft de indeling. Met een aantal statafels en een bar, heb je al de gewenste setting voor een walking dinner. Hierdoor is dit concept voor veel locaties geschikt. Zoals de binnentuin van het Centraal Museum of in de marmeren hal van het KIT. Check al onze partnerlocaties hier

Informeel
Gasten kunnen gaan en staan waar zij zich comfortabel bij voelen. Doordat je gasten zich op hun gemak voelen, ben je verzekerd van een positieve en ontspannen sfeer. Deze informele setting maakt het voor je gasten gemakkelijker om contact te leggen.

Brede variatie aan smaken
Bij een walking dinner serveren we kleinere porties van onze culinaire gerechten. Om de magen te vullen stelt de chef een menu samen van 5- tot 6-gangen. Dit is een mix van koude en warme gerechten met de smaken uit het seizoen. Ga je voor een volledig vega menu of heb je liever vlees bij de 4e gang in plaats van vis? Dan passen we dat met liefde voor je aan.

Wij denken graag met je mee
Kortom, een walking dinner combineert culinair dineren met een informele setting. Dus organiseer je een evenement waarbij je de interactie tussen de gasten zoveel mogelijk wilt  stimuleren, kies dan voor een walking dinner. Wij denken graag met je mee en hebben een gaaf menu voor je klaarstaan om je gasten te verrassen. Stuur een mailtje naar info@foodfavors.nl of bel naar 030 303 5460.  

Zomerborrel bij jou op locatie

Trakteer je team op een onvergetelijk zomergevoel! Voor slechts €19,50* per persoon verzorgen wij een uitgebreide borrel op jouw locatie. Kies de datum en tijd, en wij regelen de rest! Wij leveren, maken de borrelplank op, en halen de vieze vaat weer op. Wanneer mogen we bij je langskomen?