Jubileumfeest Channable

Softwarebedrijf Channable verraste haar 300 gasten met een Food Parade en een knalfeest bij Leeuwenbergh ter ere van hun 10-jarig bestaan
Channable

Channable 10 jaar!

Ter ere van haar 10-jarig bestaan, organiseerde softwarebedrijf Channable een jubileumfeest voor haar medewerkers. Ruim 300 gasten werden warm welkom geheten bij onze partnerlocatie Leeuwenbergh in Utrecht. Deze charmante en historische locatie werd het decor voor een onvergetelijke diner en feestavond. 

Tijdens de borrel genoten de gasten van luxe borrel bites met verrassende smaken. Channable koos een feestelijke en informele setting. Wij adviseerden onze Food Parade. Een uniek concept dat het beste van een walking dinner en een streetfood diner combineert. Als een levendige parade werden de gasten getrakteerd op een opeenvolging van heerlijke streetfood gerechten. 

Na het diner werd de zaal getransformeerd tot dansvloer waar de avond werd voortgezet met een knalfeest. 

“Thank you for all the support – we had a great event. Everyone was really happy!”

Facts

Zomerborrel bij jou op locatie

Trakteer je team op een onvergetelijk zomergevoel! Voor slechts €19,50* per persoon verzorgen wij een uitgebreide borrel op jouw locatie. Kies de datum en tijd, en wij regelen de rest! Wij leveren, maken de borrelplank op, en halen de vieze vaat weer op. Wanneer mogen we bij je langskomen?