Het Showdiner

Ontdek het showdiner bij theater DE KOM in Nieuwegein: Hét podium voor jouw zakelijke evenement!

Het Showdiner

Ontdek het showdiner bij theater DE KOM in Nieuwegein: Hét podium voor jouw zakelijke evenement!

Ben je op zoek naar de perfecte locatie om je zakelijke relaties in de schijnwerpers te zetten? Zoek niet verder! Nodig je gasten uit voor een magisch diner op het podium van theater DE KOM. In een adembenemend decor met professionele belichting genieten zij van een 3- of 4-gangen diner bereid door de keukenbrigade van cateraar FoodFavors. Meer glamour of entertainment toevoegen aan je event? Wij kennen de leukste acts om je gasten te vermaken.

Jouw showdiner, jouw stijl
Bij theater DE KOM heb je de regie in handen. Wij begrijpen dat elk zakelijk evenement uniek is. Daarom bieden we je de vrijheid om het showdiner vorm te geven zoals jij dat wilt.
KOM het ervaren en boek het diner al vanaf 50 personen.

Samen regisseren we een event die je gasten nooit zullen vergeten. Neem vandaag nog contact met ons op via 030 303 5460 of info@foodfavors.nl.

Facts

Zomeractie

Zomerborrel bij jou op locatie

Trakteer je team op een onvergetelijk zomergevoel! Voor slechts €19,50* per persoon verzorgen wij een uitgebreide borrel op jouw locatie. Kies de datum en tijd, en wij regelen de rest! Wij leveren, maken de borrelplank op, en halen de vieze vaat weer op. Wanneer mogen we bij je langskomen?