Relatie event: Get a Live

Tijdens de eerste editie van het relatie event Get a Live presenteerden we 5 innovaties uit ons vakgebied aan ruim 200 eventprofessionals.
Relatie event

Relatie event: Get a Live

Samen met onze partners Taets Art and Event ParkVRF & Van der Maarel Eventstyling trokken we alles uit de kast voor de eerste editie van relatie event ‘Get a Live’. 

Tijdens dit relatie event draaide alles om innovatie en diversiteit. Die thema’s brachten we terug in smaak, styling en techniek. Keynote spreker Aaron Mirck trapte het programma af met een presentatie over hoe we als eventprofessionals slimmer kunnen werken en hoe AI je daarbij kan helpen. 

Het programma werd vervolgd met een aantal sessies. Ruim 200 eventprofessionals ontdekten 4 verschillende stijlkamers met elk een eigen aankleding en spreker. Onderwerpen als live experience, duurzaamheid bij F&B en event concept creatie kwamen voorbij. 

Het team van VRF presenteerden een spectaculaire lichtshow terwijl de gasten genoten van de gloednieuwe gerechten van FoodFavors. De voetjes gingen van de vloer met een spetterend optreden van de Dames Draaien en Door. Dat markeerde het einde van een geslaagde eerste editie. 

Inspiratie opdoen in goed gezelschap, dat is het idee van dit relatie event ‘Get A Live’. Wie weet zien we je volgend jaar!

Facts