Logistiek coördinator

Ben je gestructureerd, zorg je voor overzicht en hou je ervan om lekker te knallen in het magazijn? Wij kunnen jouw spierballen wel gebruiken.

Logistiek coördinator

THIS IS HOW YOU CATER COMPLIMENTS
In ons magazijn in Nieuwegein ben je verantwoordelijk voor alle materialen, zowel inhuur als ons eigendom. Je bespreekt de evenementen voor met het sales en productieteam, plant je logistiek en personeel optimaal in en adviseert in vervoer en tijden.

Op onze grote evenementen begeleid je de logistiek of brief je jouw team voorafgaand dat zij logistiek precies weten wat er van hen verwacht wordt. Locaties worden tiptop achtergelaten en materialen komen correct retour. Je bent iemand met verantwoordelijkheidsgevoel die snel kan schakelen en goed communiceert. Je constateert eventuele problemen en denkt in oplossingen. Weet jij de oplossing niet zelf? Dan weet jij wie je nodig hebt en waarvoor en op welk moment je hulp kunt inschakelen. Een bepaalde tijdsdruk vind jij wel prettig. Je bent een motivator, en zorgt met je collega’s voor een lekker sfeertje.  

FOODFAVORS – WE CATER COMPLIMENTS
FoodFavors is een professionele en creatieve cateraar die zorgt voor complimenten op evenementen. Dit is de bevestiging dat wij ons werk goed doen. Omdat wij snappen hoe onze catering bijdraagt aan het succes van het event. Ons team werkt aan de hand van onze 3x-B belofte: Betrokken, Bevlogen, Bewust. Zo cateren we vol passie voor ons vak met aandacht voor de opdrachtgever en altijd goed doordacht. En als we niet 100% weten dat we het complimenten oplevert, dan cateren we (nog) niet!

We werken samen met te gekke locaties zoals Taets Arts & Event ParkDe Woonindustrie, Museum Speelklok en CitySense Utrecht en zijn vaak te gast bij evenementenlocaties door heel Nederland.

ZIN OM VAN IEDERE WERKDAG EEN FEEST TE MAKEN? WIJ BIEDEN …

Enthousiast? Solliciteer!

Je naam(Vereist)

Zomerborrel bij jou op locatie

Trakteer je team op een onvergetelijk zomergevoel! Voor slechts €19,50* per persoon verzorgen wij een uitgebreide borrel op jouw locatie. Kies de datum en tijd, en wij regelen de rest! Wij leveren, maken de borrelplank op, en halen de vieze vaat weer op. Wanneer mogen we bij je langskomen?