Salesmedewerker

Ben je klantgericht, niet gek te krijgen en bedreven in het schrijven van de smaakmakers in onze offertes? Jouw goedlachse energie is meer dan welkom.

Salesmedewerker

THIS IS HOW YOU CATER COMPLIMENTS
Op ons kantoor in Nieuwegein ben je onderdeel van het salesteam en verantwoordelijk voor een aantal vaste locaties en zakelijke accounts. Met jouw komst breiden wij het team van accountmanagers uit en krijgen zij de ruimte om meer naar buiten te gaan en opdrachtgevers te bezoeken.

Als eerste aanspreekpunt van bestaande of nieuwe opdrachtgevers weet je de juiste vragen te stellen om de verwachtingen en wensen goed in kaart te brengen. Deze wensen vertaal je naar een creatieve offerte op maat die je niet kunt weerstaan. Hoera, je hebt de offerte binnengehaald! Aan jou de taak om een draaiboek op te stellen en te zorgen dat het team goed geïnformeerd is. Jij houdt ten alle tijden het hoofd koel en hebt alles onder controle zodat de opdrachtgever met een gerust hart kan toeleven naar het evenement.

FOODFAVORS – WE CATER COMPLIMENTS
FoodFavors is een professionele en creatieve cateraar die zorgt voor complimenten op evenementen. Dit is de bevestiging dat wij ons werk goed doen. Omdat wij snappen hoe onze catering bijdraagt aan het succes van het event. Ons team werkt aan de hand van onze 3x-B belofte: Betrokken, Bevlogen, Bewust. Zo cateren we vol passie voor ons vak met aandacht voor de opdrachtgever en altijd goed doordacht. En als we niet 100% weten dat we het complimenten oplevert, dan cateren we (nog) niet!

We werken samen met te gekke locaties zoals Taets Arts & Event ParkDe Woonindustrie, Museum Speelklok en CitySense Utrecht en zijn vaak te gast bij evenementenlocaties door heel Nederland.

ZIN OM VAN IEDERE WERKDAG EEN FEEST TE MAKEN? WIJ BIEDEN …

Enthousiast? Solliciteer!

Je naam(Vereist)

Zomerborrel bij jou op locatie

Trakteer je team op een onvergetelijk zomergevoel! Voor slechts €19,50* per persoon verzorgen wij een uitgebreide borrel op jouw locatie. Kies de datum en tijd, en wij regelen de rest! Wij leveren, maken de borrelplank op, en halen de vieze vaat weer op. Wanneer mogen we bij je langskomen?